Beschermende kleding

HONOR Safety & Consultancy biedt een compleet assortiment hoogwaardige beschermende kleding van de Duitse fabrikant Tesimax. Het assortiment bestaat uit gaspakken en chemicaliënkleding. Kenmerkend voor Tesimax is het innoverende vermogen.

picto-VAL-oranje-200

HONOR Safety & Consultancy contractpartner Tesimax

HONOR Safety & Consultancy – als contractpartner van Tesimax in Nederland en België – levert het complete Tesimax assortiment dat staat voor een hoge mate van veiligheid en perfectie. Tesimax maakt hoogwaardige beschermende kleding voor onder andere brandweren, industrie en defensie. Tevens bieden wij externe ademluchtvoorzieningen, decontaminatiesystemen, gaspakreinigers en -drogers aan.

Gaspakken Tesimax

De volledige range gas- en vloeistofdichte pakken van Tesimax bestaat uit een aantal gaspak-typen, waarbij ieder gaspak-type uit verschillende materiaalkwaliteiten gefabriceerd kan worden.

Chemicaliënkleding

Voor het geval dat gasdichte pakken niet nodig zijn fabriceert Tesimax ook een hele range aan gas-ondichte chemicaliënkleding. De verschillende type chemicaliënpakken worden tevens uit verschillende materiaalkwaliteiten gefabriceerd.

Beschermende kleding

Tesimax gaspakken beschermen u optimaal tegen giftige en agressieve chemicaliën (gas, vloeibaar en vast), biologische en radioactieve stoffen  met optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort.

Naar Gaspakken

Beschermende kleding-Chemicalienkleding Tesimax

Tesimax chemicaliënkleding beschermt u optimaal tegen giftige en agressieve chemicaliën (vloeibaar en vast) en biologische stoffen met optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort.

Naar Chemicaliënkleding

Beschermende kleding Externe luchtvoorziening

Naast de drie categorieën beschermende kleding leveren wij ook bijbehorende accessoires. Bekijk een greep uit het aanbod hier.

Naar Accessoires

Veiligheid; daar investeer je in!