RescueSlide en HangLadder

Het moeilijke betreden en redden door horizontale mangaten behoort tot het verleden met de HONOR RescueSlide®! Deze speciaal ontworpen reddingsglijbaan wordt eenvoudig op de flens geklemd en maakt het makkelijk tanks en dergelijke te betreden. Omdat een touwladder bijzonder instabiel is en steekladders niet in kleine diameter tanks kunnen worden geplaatst heeft HONOR een HangLadder ontwikkeld die aan de RescueSlide wordt bevestigd.

picto-VAL-oranje-200

Eenvoudig betreden en snel gered kunnen worden uit tanks en andere besloten ruimten

In het geval van een calamiteit kunnen personen goed en snel uit de besloten ruimte worden gered. De ergonomische vormgeving van de glijbaan voorkomt dat een gebruiker of slachtoffer daarbij letsel oploopt. De HONOR RescueSlide kan zelfstandig gebruikt worden én in combinatie met een FlensKlem ankervoorziening en valstopapparaat met geïntegreerde redfunctie.

RescueSlide (reddingsglijbaan) en HangLadder

Omdat een touwladder bijzonder instabiel is en steekladders niet in kleine diameter tanks kunnen worden geplaatst heeft HONOR een HangLadder-systeem ontwikkeld die aan de RescueSlide wordt bevestigd. De HangLadder bestaat uit lengtes van 1 meter die scharnierend aan de RescueSlide en elkaar zijn bevestigd. Zo kan dit systeem probleemloos vanaf de buitenzijde mangat in het vat ingevoerd worden en na beëindiging werkzaamheden weer verwijderd!

Veiligheid; daar investeer je in!