Advies en consultancy

Omdat het onze ambitie is alle veiligheidsvraagstukken binnen onze specialistische productgroepen optimaal op te lossen, inventariseren we uw situaties op onze vakgebieden graag eerst. Vervolgens zijn we dan in de beste gelegenheid u een goed advies te geven. Onze kracht zit daarin dat we als ontwikkelbedrijf en fabrikant kunnen bogen op onze sinds 1948 opgebouwde ervaring in alle denkbare marktsegmenten waar onze specialismen worden toegepast! Consultancy in complexe(re) situaties monden meestal uit in adviesopdrachten waarbij de mogelijke oplossingsrichtingen in een concreet rapport, veelal meerdere scenario’s die aansluiten bij uw praktijk, budget, e.d., staan uitgewerkt.

Advies en consultancy veiligheid

Heeft u behoefte aan advies en consultancy op het gebied van veilig werken? Bent u op zoek naar ondersteuning bij het realiseren van uw veiligheidsdoelstelling op onze specialistische vakgebieden? Of twijfelt u wellicht of in het verleden gemaakte keuzes nog voldoen aan de huidige veiligheidssituatie, benodigde bewegingsvrijheid en risico’s of wilt u deze laten toetsen door een deskundige partij?

HONOR is uw betrouwbare partner als het gaat om advies en consultancy voor dit soort specialistische veiligheidsvraagstukken!

 

Samenwerking op het gebied van Advies en consultancy

Een dergelijk traject zien we als een nauw samenwerkingsverband tussen klant en adviseur. U bent deskundige op het gebied van uw functie! Wij hebben als ontwikkelaar van producten en systemen als fabrikant inmiddels vele praktijksituaties op onze specialistische veiligheidsgebieden naar grote tevredenheid van veel klanten mogen oplossen. Samen kunnen we de veiligheid van u en uw mensen verbeteren terwijl u zich op uw core business kunt blijven richten! Want veiligheid; daar investeer je in!

Veiligheid; daar investeer je in!