Tijdelijke valbeveiliging

In uiteenlopende situaties is permanent geïnstalleerde valbescherming niet mogelijk, onnodig, niet wenselijk of simpelweg te kostbaar. HONOR Safety & Consultancy biedt in dat geval verschillende opties in de vorm van tijdelijke valbeveiligingssystemen. Deze systemen zijn snel en eenvoudig te installeren. Graag adviseren wij u welk systeem voor uw situatie de meest optimale veiligheidsoplossing is. Daarbij kunnen wij de ankerpunten en (staal)constructies ontwerpen en benodigde sterkteberekeningen voor u uitvoeren.

Tijdelijke valbeveiliging in het horizontale vlak – HONORope-T

Het HONORope-T(ijdelijk) systeem biedt bewegingsvrijheid in het horizontale vlak. Dit systeem is gecertificeerd tot maximaal 5 gebruikers en heeft een maximale systeemlengte van 25 meter (bij 5 gebruikers). De HONORope-T heeft een systeemgoedkeur met de STAR-series valstopapparaten. Combinaties met verschillende verbindingsmiddelen (valstopapparaten, vanglijnen, MicroBloc’s etc.) zijn mogelijk. Zo wordt de gewenste bewegingsvrijheid voor de gebruikers aan de HONORope-T gecreëerd.

Tijdelijke valbeveiliging op hellende vlakken (daken, taluds e.d.) – HONORoof-Safety

Het door HONOR Safety & Consultancy ontwikkelde HONORoof-Safety systeem (daklijnsysteem) is speciaal ontwikkeld als valbeveiliging op hellende vlakken (daken, taluds e.d.). Dit daklijnsysteem kan worden aangebracht vanaf het maaiveld en is eenvoudig en snel aan te brengen in circa 5 tot 7 minuten.

picto-VAL-oranje-200
Veiligheid; daar investeer je in!