Valbeveiliging (hand)gereedschap

Het nut en de noodzaak van persoonlijke valbeveiliging tijdens werkzaamheden op hoogte realiseren wij ons meestal wel. Het altijd toepassen van het juiste systeem is echter nog wel een aandachtspunt. Van hoogte vallende handgereedschappen veroorzaken zo mogelijk echter nog meer letsel.

Een accuboor, hamer of steeksleutel die van meters hoog naar beneden valt kan degenen daaronder zeer ernstig verwonden en in potentie zelfs dodelijk zijn. Goed dat er dan een productreeks bestaat die al uw gereedschap kan beveiligen tegen vallen. Van schroevendraaier tot accuboormachine met HONOR Valbeveiliging gereedschap beveiligd u uw gereedschap optimaal.

picto-VAL-oranje-200

Valbeveiliging gereedschap / Tool Safety

Voor het borgen van gereedschappen tijdens het werken op hoogte biedt HONOR een ruim assortiment hoogwaardige valbeveiliging. Onze Tool Safety producten combineren maximale bewegingsvrijheid en gebruiksgemak met optimale borging tegen vallend gereedschap.

Advies

Het zit in onze naam, HONOR Safety & Consultancy hecht veel belang aan goed advies wij adviseren u dan ook graag welk Tool Safety product u het best kunt gebruiken voor borging van welk soort gereedschap. Hiernaast kunt u de volledige catalogus online bekijken of downloaden.

Veiligheid; daar investeer je in!