Fabrikant specialistische veiligheidsoplossingen

Sinds onze oprichting in 1948 is HONOR Safety & Consultancy uitgegroeid tot specialistische fabrikant en leveranciers in drie productgroepen: valbeveiliging, reddings- & evacuatiesystemen, gaspakken en chemicaliënkleding.

Probleemoplossing op basis van klantsituatie

We onderscheiden ons door onze gedegen reputatie en o.b.v. adequate analyse van de klantsituatie om tot innovatieve, veilige, hoogwaardige oplossingen te komen, die zich kenmerken in gebruikersvriendelijkheid en ergonomie. Daarbij hebben we de ambitie om op onze drie specialistische gebieden tot de meest optimale oplossing te komen! Dat doen we door uw deskundigheid met onze kennis en expertise samen te brengen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van valbescherming, reddings- en evacuatiesystemen en hoogwaardige beschermende kleding (gaspakken, chemicaliënkleding, decontaminstiesystemen e.d.). U kunt bij ons terecht voor doeltreffende oplossingen maar ook voor specifiek (en met u) ontwikkelde turn-key geïnstalleerde projecten.

In Nederland adviseren wij eindgebruikers d.m.v. onze direct-sales organisatie en exporteren wij wereldwijd via geautoriseerde distributeurs.

 

 

Fabrikant specialistische veiligheidsoplossingen

Als bedrijf met een werktuigbouwkundige achtergrond en basis ontwikkelt HONOR de producten in eigen huis, pre-test deze uitvoerig en fabriceert deze na NoBo-certificering in Almere. Wanneer je als bedrijf focust op de veiligheid van mensen is kwaliteit van producten en processen van het grootste belang. HONOR is dan ook ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

 

Veiligheid en gebruiksgemak

In de ontwerpfase sturen wij al op het realiseren van de optimale veiligheidsoplossing t.b.v. úw gebruiksomgeving met behoud van benodigde bewegingsvrijheid die de productiviteit niet in de weg staat. Tevens anticiperen we op mogelijke plotselinge calamiteiten tijdens de werkzaamheden en laagst mogelijke operationele kosten! De total-costs-of-ownership zijn relevant. Uiteraard voldoet onze oplossing tenminste aan de Europese wet- en regelgeving maar graag presteren we beter. Tenslotte vinden wij de in Europa gestelde ‘minimale conformiteitseisen’ onvoldoende. Beoordeelt u dat zelf!

 

Hoogwaardige innovatieve veiligheidsoplossingen uit Nederland – Dutch Design.

Honor Safety & Consultancy Almere
Veiligheid; daar investeer je in!