Valbeveiliging

Valbeveiligingsystemen van fabrikant HONOR Safety & Consultancy heeft als doelstelling uw werkzaamheden op hoogte(verschillen) optimaal te beveiligen. Uiteraard met behoud van productiviteit, bewegingsvrijheid, gebruikersvriendelijkheid en comfort. Om échte valbeveiligingoplossingen aan onze klanten te kunnen bieden hebben wij een zeer compleet leveringsprogramma.

picto-VAL-oranje-200

Een beetje veilig bestaat niet

Omdat een beetje veilig niet bestaat, kiest HONOR Safety & Consultancy voor een premium kwaliteit van haar producten en systemen en levert verbeterde persoonlijke valbeveiligingen, ook beter dan wet- en regelgeving vereisen.

 

Kenmerken verbeterde valbeveiligingssystemen:

1. Reductie mogelijk optredende valafstand;
2. Minder kans raken van obstakels;
3. Minder valenergie-ontwikkeling;
4. Geringere valkracht, afleiden op juiste plaats van het lichaam;
5. Geïntegreerd reddingssysteem voor snelle inveiligheidsstelling slachtoffer.

 

Dit betekent wel het één en ander in de ontwerp- en engineeringsfasen, materiaalkwaliteiten en maattoleranties. Maar dat vinden we als werktuigbouwers interessant en leuk!

Valbeveiliging Valstopapparaten veilig werken op hoogte

De valstopapparaten uit de HONOR STAR-series arresteren een val sneller, dus minder valafstand en valkracht!
Naar Valstopapparaten

Redding-en-evacutatie-personenlier-mrw

Personenlieren of MRW laten werknemers gecontroleerd een besloten ruimte betreden en bieden tevens de mogelijkheid de collega te redden in geval van een calamiteit.
Naar Personenlieren

Valbeveiliging-auto-belay-klimwand-apparaten

De CWD (Climbing Wall Descender) auto belay zijn specifiek ontwikkeld als klimwand apparaat en laten u gecontroleerd afdalen na een val.

Naar Auto Belay – Klimwand

Valbeveiliging Tijdelijk

Voor kortdurend werk op hoogte een valbeveiligingssysteem nodig? HONOR heeft tijdelijke valbeveiligingssystemen ontwikkeld deze zijn snel en eenvoudig te installeren, veilig en zeer gebruikersvriendelijk.
Naar Tijdelijke valbeveiliging

Valbeveiliging-permanente-DoubleSafe

Regelmatig werkzaamheden op hoogte op dezelfde werkplek? Permanent geïnstalleerde HONOR valbeveiliging helpen u de veiligheid te vergroten en de productiviteit te verhogen.
Naar Permanente valbeveiliging

Valbeveiliging-Vanglijnen-shockstop

Vanglijnen en valblokken beperken de kracht op het lichaam bij een val maar beperken daarbij wel ook de bewegingsvrijheid.
Naar Vanglijnen

Valbeveiliging-Veiligheidsharnassen-Edelrid

Veiligheidsharnassen doen dienst als lichaamsbevestiging en zijn daardoor een bijzonder belangrijk onderdeel van ieder valbeveiligings-, reddings- of evacuatiesysteem.
Naar Veiligheidsharnassen

Valbeveiliging Ankerpunten

Met vaste of mobiele ankerpunten kunt u zich bevestigen op verschillende locaties en aan diverse constructies. HONOR heeft diverse modulaire ankerpunten ontwikkelt.
Naar Ankerpunten

Valbeveiliging gereedschap beveiliging gereedschap

Zwaartekracht heeft ook invloed op de (hand)gereedschappen waarmee u werkt. Voorkom dat gereedschap valt (en de mensen eronder verwondt) met onze Tool Safety oplossingen!

Naar Beveiliging gereedschap

Valbeveiliging-vallast-lading-beveiliging

Vallastbeveiliging om de onbedoelde val van zware objecten te beveiligen, zoals robotarmen, verpakkingsmachines, grondstoffen, assemblage gereedschappen of materialen en liften.
Naar Vallastbeveiliging

Maatwerk oplossingen Valbeveiliging

Naast onze hoogwaardige in huis gefabriceerde valbeveiliging apparatuur bieden wij ook complete maatwerkoplossingen voor uw praktijksituatie. Bekijk ook onze casus Valbeveiliging om een idee te krijgen wat HONOR exact voor u kan betekenen op het gebied van maatwerkoplossingen.

Veiligheid; daar investeer je in!