Valbeveiliging

Vanuit de bewuste keuze échte oplossingen op het gebied van specialistische veiligheid te willen bieden aan onze klanten hebben wij bij HONOR Safety & Consultancy een zeer complete lijn aan valbeveiligende producten en systemen ontwikkeld. HONOR valbeveiliging heeft als hoofddoelstelling uw werkzaamheden op hoogte optimaal te beveiligen, met behoud van bewegingsvrijheid, gebruikersvriendelijkheid, comfort en productiviteit.

picto-VAL-oranje-200

‘Een beetje veilig’ bestaat niet

Omdat “een beetje veilig” niet bestaat, streven wij er in onze product- en systeemontwerpen naar aanzienlijk beter te presteren dan de wet- en regelgeving verlangt.

 

Concreet kenmerkt zich dat in:

1. Het nastreven van een zo gering mogelijke valafstand;
2. Hierdoor ontwikkeling van minder valenergie;
3. Minder kans op het raken van obstakels tijdens een val;
4. Aanzienlijk kleinere valkracht op het lichaam;

 

Dit betekent wel het één en ander in de ontwerp- en engineeringfasen, materiaalkwaliteiten en maattoleranties. Maar dat is onze ambitie en vinden we als werktuigbouwers interessant en leuk!

Valbeveiliging Valstopapparaten veilig werken op hoogte

De valstopapparaten uit de HONOR STAR-series arresteren een val sneller, dus minder valafstand en valkracht!
Naar Valstopapparaten

Redding en evacutatie valstopapparaten afdaaltoestel met reddingslier

Personenlieren of MRW laten werknemers gecontroleerd een besloten ruimte betreden en bieden tevens de mogelijkheid de collega te redden in geval van een calamiteit.
Naar Personenlieren

Klimwand apparaten

De CWD (Climbing Wall Descender) auto belay zijn specifiek ontwikkeld als klimwand apparaat en laten u gecontroleerd afdalen na een val.

Naar Auto Belay – Klimwand

Valbeveiliging Tijdelijk

Voor kortdurend werk op hoogte een valbeveiligingssysteem nodig? HONOR heeft tijdelijke valbeveiligingssystemen ontwikkeld deze zijn snel en eenvoudig te installeren, veilig en zeer gebruikersvriendelijk.
Naar Tijdelijke valbeveiliging

Valbeveiliging Permanente beveiliging

Regelmatig werkzaamheden op hoogte op dezelfde werkplek? Permanent geïnstalleerde HONOR valbeveiliging helpen u de veiligheid te vergroten en de productiviteit te verhogen.
Naar Permanente valbeveiliging

Valbeveiliging Vanglijnen vanglijn

Vanglijnen en valblokken beperken de kracht op het lichaam bij een val maar beperken daarbij wel ook de bewegingsvrijheid.
Naar Vanglijnen

Valbeveiliging Veiligheidsharnassen harnassen

Veiligheidsharnassen doen dienst als lichaamsbevestiging en zijn daardoor een bijzonder belangrijk onderdeel van ieder valbeveiligings-, reddings- of evacuatiesysteem.
Naar Veiligheidsharnassen

Valbeveiliging Ankerpunten

Met vaste of mobiele ankerpunten kunt u zich bevestigen op verschillende locaties en aan diverse constructies. HONOR heeft diverse modulaire ankerpunten ontwikkelt.
Naar Ankerpunten

Valbeveiliging gereedschap beveiliging gereedschap

Zwaartekracht heeft ook invloed op de (hand)gereedschappen waarmee u werkt. Voorkom dat gereedschap valt (en de mensen eronder verwondt) met onze Tool Safety oplossingen!

Naar Beveiliging gereedschap

Valbeveiliging Vallastbeveiliging robotarm beveiligen

Vallastbeveiliging om de onbedoelde val van zware objecten te beveiligen, zoals robotarmen, verpakkingsmachines, grondstoffen, assemblage gereedschappen of materialen en liften.
Naar Vallastbeveiliging

Maatwerk oplossingen Valbeveiliging

Naast onze hoogwaardige in huis gefabriceerde valbeveiliging apparatuur bieden wij ook complete maatwerkoplossingen voor uw praktijksituatie. Bekijk ook onze casus Valbeveiliging om een idee te krijgen wat HONOR exact voor u kan betekenen op het gebied van maatwerkoplossingen.

Veiligheid; daar investeer je in!