Kennisbank

HONOR, als werktuigbouwkundig-technisch bedrijf, doet al vele tientallen jaren onderzoek op onze specialistische veiligheidsgebieden. Zoals onderzochten wij waar de krachtoverbrenging door veiligheidsharnassen op het lichaam plaatsvindt en hoe groot die krachten op de verschillende plaatsen zijn. Maar ook de reductie van valafstanden zodat er minder valenergie optreedt, perfectionering van valremsystemen, voorkoming van slijtage kabels in o.a. horizontale valbeveiligingssystemen, ontwerpen van unieke oplossingen voor probleemsituaties waar (nog) geen goede oplossing voor bestaat, etc.

Alleen de juiste informatie

Alleen de juiste informatie vormt de goede uitgangspositie voor daadwerkelijke oplossingen! Daarom is HONOR vanaf het begin al lid van normcommissies waarin normen ontwikkeld en gereviseerd worden. Op deze pagina “Kennisbank” kunt u meer te weten komen over wetten en regelgeving die van toepassing zijn op onze producten.

 

Vragen

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neemt u in dat geval gerust contact op met onze consultants. Zij adviseren u graag op het gebied van onze specialismen en kunt u hier lezen welke wet- en regelgeving van toepassing is op de door HONOR geleverde producten en diensten.

Hier kunt u terug lezen welke wet- en regelgeving van toepassing is op de door HONOR geleverde producten en diensten. Naar Wet- en regelgeving

Kennisbank valfactor

Hoe berekent u de valfactor van een persoon en wat is precies de invloed van de gekozen positie van het ankerpunt. U leest het hier. Naar valfactor

Updates

Wij streven er naar dit gedeelte van de website regelmatig te updaten met relevante informatie. Wanneer er nieuwe wetten en normen van kracht worden die betrekking hebben op onze producten en diensten range dan zullen wij deze zsm hier updaten. Heeft u tips of mist u informatie op deze pagina? Wij horen het graag van u.

Veiligheid; daar investeer je in!