Industriële valstopapparaten

De HONOR STAR-series industriële valstopapparaten zijn eenvoudig in gebruik, robuust, gebruikersvriendelijk en gemaakt uit hoogwaardige materialen met hoge corrosieweerstand ter garantie van hun bedrijfszekerheid in corrosieve omgevingen. Deze toestelreeks is modulair ontworpen, hebben een uiterst gunstige total-costs-of-ownership en een bijzonder korte “downtime”, erg belangrijk bij onderhoud en periodieke (her)keuringen. De automatisch uit- en inrollende kabel beweegt automatisch met de gebruiker mee (zitten daardoor niet in de weg) en grijpt direct in tijdens een eventueel optredende val.

De valstopapparaten van HONOR kunnen geleverd worden als “standaard” valstopapparaat, met geïntegreerde reddingslier of met automatische afdaalfunctie. Neem contact op ter oplossing van uw specifieke situatie!

picto-VAL-oranje-200

STAR-series Industriële valstopapparaten

De STAR-series reeks toestellen (17 verschillende!) zijn ontwikkeld- en geproduceerd in Nederland. Ze bieden oplossingen voor uiteenlopende situaties zijn duurzaam (alleen herbruikbare materialen toegepast) en robuust en bieden de gebruiker optimale veiligheid en gebruikersvriendelijkheid.

Veiligheid; daar investeer je in!