A+A 2019 in Düsseldorf

De A+A is de toonaangevende beurs voor persoonlijke veiligheid, bedrijfsveiligheid en gezondheid op de werkvloer. HONOR staat op de beurs van 5 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER 2019, ons standnr. is C66 in Hal 6.

 

A+A Honor Safety & Consultancy

Bekijk de website voor de A+A beurs via bovenstaande banner.

 

 

Persoonlijke bescherming, veiligheid en gezondheid op het werk

De A+A is het grootste internationale beurs voor persoonlijke bescherming, veiligheid en gezondheid op het werk. Nieuwe producten, oplossingen, ideeën. Opdat iedereen morgen veiliger, gezonder en efficiënter kan werken. In een werkomgeving die nog nooit zo snel veranderd is en nog verder zal veranderen. Daarvoor creëert A+A het internationale platform – als wereldwijde, toonaangevende beurs voor veiligheid en gezondheid tijdens het werk.

 

Vergroting van hun beursoppervlakte

De interesse voor de A+A-thema’s persoonlijke bescherming, bedrijfsveiligheid en gezondheid op het werk is onverminderd groot. In 2019 staat bovendien de nieuwe hal 1 ter beschikking. Daarmee kan dit jaar de wens van veel exposanten voor een vergroting van hun beursoppervlakte in vervulling gaan. Er worden circa 2.000 exposanten verwacht. Tijdens A+A 2017 kwamen rond de 69.000 vakbezoekers, 47 procent van hen was afkomstig van buiten Duitsland.

 

Brug tussen wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen

Van 5 tot en met 8 november 2019 komen bezoekers van overal ter wereld op de 36ste editie van A+A bijeen, om een overzicht te krijgen van nieuwe trends, producten en wettelijke bepalingen. Ook dit keer slaat A+A als internationale vakbeurs met congres een brug tussen wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen en vormt een platform voor de dialoog van politiek en wetenschap.

 

HONOR ontmoeten u graag in Düsseldorf tijdens de beurs

Net als in 2017 is HONOR Safety & Consultancy weer aanwezig met unieke innovatieve producten die garant staan voor veilig werken op hoogte, betreden van en redden uit besloten ruimtes en persoonlijke beschermende kleding. Ons standnummer is C66 in Hal 6. Bekijk hier het interactieve plattengrond van de beurs. Wij ontmoeten u graag in Düsseldorf tijdens de beurs.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!