Jaarcongres Industriële Veiligheid | 25 januari 2024 | DeFabrique Utrecht

Bezoek samen met honderden vakgenoten op donderdag 25 januari het volledig verzorgde congres, netwerk met vakgenoten, behaal een SKO-punt en kom in contact met 40+ oplossingsaanbieders. Industriële Veiligheid is bij uitstek dé bijeenkomst om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen. U bent van harte welkom op standnummer 47 (in de ‘perserij’) voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van specialistische veiligheidsoplossingen!

HONOR op Jaarcongres-Industriele-veiligheid-2024

 

Jubileum; 20e editie van Industriële Veiligheid

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tcentraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Tijdens Industriële Veiligheid 2024 staat het thema ‘Compliant, en dus veilig?” centraal. Een gebalanceerde aanpak tussen menselijk gedrag en machineveiligheid is vereist. Bewustwording en voortdurende educatie zijn nodig om te voorkomen dat organisaties enkel paper safe zijn.

 

U bent van harte welkom op stand nummer 47 (in de ‘Perserij’)

Bezoek samen met honderden vakgenoten het volledig verzorgde congres, netwerk met vakgenoten, behaal een SKO-punt en kom in contact met 40+ oplossingsaanbieders. Industriële Veiligheid is bij uitstek dé bijeenkomst om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen. Wilt u vakgenoten ontmoeten, ervaring uitwisselen en volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen?
Professionals die zich bezighouden met zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen zowel de procesindustrie als de maakindustrie kunnen zich via deze link (gratis) aanmelden

 

HONOR; Dé Nederlandse fabrikant en leverancier van premium middelen voor het veiligheid

HONOR Safety & Consultancy B.V. is dé Nederlandse fabrikant en leverancier van premium middelen voor het veilig betreden en redden uit besloten ruimten, valbeveiligings- en evacuatiesystemen.

Een dergelijk traject zien we als een nauw samenwerkingsverband tussen klant en adviseur. U bent deskundige op het gebied van uw functie! Wij hebben als ontwikkelaar van producten en systemen als fabrikant inmiddels vele praktijksituaties op onze gebieden naar grote tevredenheid van veel klanten mogen oplossen. Samen kunnen we de veiligheid van u en uw mensen verbeteren terwijl u zich op uw core business kunt blijven richten.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!