HONOR exposant op Maintenance NEXT – 9 -10 en 11 april 2019 AHOY Rotterdam

Maintenance NEXT is het netwerkplatform voor industrieel onderhoud. De vakbeurs vindt plaats op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april 2019. HONOR Safety & Consultancy staat op de beurs, u bent van harte welkom op stand 4.307 voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van specialistische veiligheidsoplossingen!

HONOR exposant op Maintenance NEXT - 9 -10 en 11 april 2019 AHOY Rotterdam

 

Netwerkplatform voor industrieel onderhoud

Maintenance NEXT, georganiseerd vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Het is dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers. Tijdens Maintenance NEXT wordt een afwisselend programma aangeboden gericht op het delen en inspireren van (nieuwe) kennis. Het programma is gebaseerd op de drie trends die dit jaar centraal staan; smart industry, people en ageing assets. Op de beursvloer is er een fors theater aanwezig waar lezingen, keynote-speeches, pitches en paneldiscussies gegeven worden. Lees hier meer over het programma www.maintenancenext.nl/programma.

 

U bent van harte welkom op stand 4.307

HONOR Safety & Consultancy ontmoet u graag, u kunt ons vinden op stand nummer 4.307. In onze stand praten wij u graag bij over onze ontwikkelingen op het gebied van veilig werken. Bekijk hier het plattengrond.

 

Bespaar tijd aan de deur en registreer u vooraf

Een bezoek aan Maintenance NEXT 2019, van 9 tot en met 11 april in Rotterdam Ahoy, is kosteloos. Bespaar tijd aan de beur en registreer uw bezoek vooraf. Na het doorlopen van de registratie ontvangt u per e-mail uw digitale entreebewijs. Op vertoon van uw entreebewijs bij de ingang ontvangt u een persoonlijke bezoekersbadge. Registreer hier uw bezoek vooraf.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!