A+A 2021 in Düsseldorf

De A+A is de toonaangevende beurs voor persoonlijke veiligheid, bedrijfsveiligheid en gezondheid op de werkvloer. HONOR Safety & Consultancy staat (met haar zusterbedrijf HONOR AdventureTech) op de beurs van 26 TOT EN MET 29 OKTOBER 2021, ons standnr. is C64 in Hal 6.

 

 

 

Persoonlijke bescherming, veiligheid en gezondheid op het werk

De A+A is het grootste internationale beurs voor persoonlijke bescherming, veiligheid en gezondheid op het werk. Nieuwe producten, oplossingen, ideeën. Opdat iedereen morgen veiliger, gezonder en efficiënter kan werken. In een werkomgeving die nog nooit zo snel veranderd is en nog verder zal veranderen. Daarvoor creëert A+A het internationale platform – als wereldwijde, toonaangevende beurs voor veiligheid en gezondheid tijdens het werk.

 

Brug tussen wetenschappelijke inzichten en praktische

Van 26 tot en met 29 oktober 2021 komen bezoekers van overal ter wereld op de 37ste editie van A+A bijeen, om een overzicht te krijgen van nieuwe trends, producten en wettelijke bepalingen. Ook dit keer slaat A+A als internationale vakbeurs met congres een brug tussen wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen en vormt een platform voor de dialoog van politiek en wetenschap.

HONOR Safety & Consultancy ontmoet u graag in Düsseldorf tijdens de beurs

Net als in 2019 is HONOR Safety & Consultancy weer aanwezig met unieke innovatieve producten die garant staan voor veilig werken op hoogte, betreden van en redden uit besloten ruimtes en persoonlijke beschermende kleding. Ons standnummer is C64in Hal 6. Bekijk hier het interactieve plattengrond van de beurs. Wij ontmoeten u graag in Düsseldorf tijdens de beurs.

 

 

Stand-beurs-HONOR

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!