HONOR exposant op Safety&Health@Work 11 & 12 april Rotterdam

HONOR Safety & Consultancy exposeert op standnummer 253 in Hal 2 tijdens de veiligheidsbeurs Safety&Health@Work in AHOY te Rotterdam.

SafetyHealth@Work 11 12-april Rotterdam.png

 

Veiligheidsbeurs Safety&Health@Work

Als Nederlandse fabrikant van valbeveiligingsoplossingen, reddings- en evacuatiesystemen nodigt HONOR u uit op standnummer 253 en bespreekt graag uw voordelen van onze nieuwste high-end veiligheidssystemen. Naast oplossingen voor het veilig werken op hoogte, in besloten ruimten, voor rope access, hoogtereddingsteams, e.d. zijn wij tevens de exclusieve adviseur in Nederland van Tesimax gaspakken en chemicaliënkleding. Uiteraard tonen wij deze middelen op onze stand!

 

Noviteiten op onze stand (253)

  • HONOR TwinSleeve® davit met verschillende onderstellen
  • Edelrid (rope access) veiligheidsharnassen & kernmantellijnen

Safety&Health@Work in AHOY Rotterdam

Safety&Health@Work is de vakbeurs voor professionals met de laatste innovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig werken. Van gedrag, goed en veilig gereedschap, valbeveiliging, persoonlijke beschermingsmiddelen, (camera)toezicht, drones tot werkkleding. Maar ook opleidingen, trainingen, certificering, software en keurmerken. Komt u ook naar de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals die dagelijks met veiligheid en gezondheid bezig zijn.
Honor Safety & Consultancy verwelkomt u graag op stand 253!

 

Bezoek deze vakbeurs gratis – wel aanmelden!

Een bezoek aan de vakbeurs Safety&Health@Work is gratis op vertoon van uw entreebewijs. Deze ontvangt u na het succesvol doorlopen van de registratie. Bezoek hiervoor de website van Safety&Health@Work.

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!