Beschermende kleding tegen Corona (COVID-19)
– ééndelige Tesimax pakken

Ter bescherming van zorgverleners – tijdens de bestrijding van het coronavirus (COVID-19) – levert HONOR Safety & Consultancy beschermende pakken van Duitse fabrikant Tesimax. Deze eendelige overalls zijn CE-gecertificeerd, leverbaar en herbruikbaar!

 

Enkele voorbeelden beschermpakken

Beschermende-kleding-tegen-Corona-(COVID-19)-–-ééndelige-Tesimax-pakken-BREED

 

Positieve bijdrage

Door het coronavirus (COVID-19) is er een grote behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen voor de verzorging van (mogelijke) coronapatiënten. Omdat er een schaarste is aan deze producten levert HONOR Safety & Consultancy graag een positieve bijdrage aan de verzorgers van patiënten en ter bescherming van zorgverleners in zorginstellingen (ziekenhuizen, huisartsenposten, amubulancediensten en GGD’en) en veiligheidsregio’s (politie, brandweer) en andere hulpverleners.

 

Eendelige overalls leverbaar

Als exclusieve partner in Nederland van Tesimax, Duitse fabrikant van tegen biologische, chemische en andere risico’s beschermende pakken, presenteren wij hier onze mogelijkheden. Alle aangeboden eendelige overalls zijn CE-gecertificeerd, (na ontsmetting) herbruikbaar en leverbaar! Download bijgaande documentatie (pdf met 5 pagina’s).

 

 

 

Contact en informatie

HONOR Safety & Consultancy – Almere
Tel: 036 521 96 00
info@honor-safety.nl

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!