Rescue TIP-BOARD overtreft verwachtingen Brandweer Stad Gent – België

Voordelen van het opblaasbare reddingsvlot Rescue TIP-BOARD overtreffen verwachtingen duikers en oppervlakteredders Brandweer Stad Gent – België!
escue TIP-BOARD Brandweer Gent België
escue TIP-BOARD Brandweer Gent België
escue TIP-BOARD Brandweer Gent België

 

Rescue TIP-BOARD uitgebreid getest

Op 27 november 2017 beproefden de duikers en oppervlakteredders van Brandweer Stad Gent in België de Rescue TIP-BOARD met waterjet SEABOB RESCUE voor waterreddingen. Na de gepatenteerde Rescue TIP-BOARD op de HONOR-stand tijdens de A+A 2017 in Düsseldorf gezien en besproken te hebben, was het tijd voor een presentatie met films en uittesten van deze Dutch Design Award winnaar. De Rescue TIP-BOARD werd uitgebreid op zijn voordelen en noviteiten als oppervlakte-reddingsmiddel beproefd. Uitgerukt met autoladder werd ook de mogelijkheid aangetoond de Rescue TIP-BOARD mét slachtoffer d.m.v. een redvoertuig stabiel uit het water te tillen. Ideaal in het geval van kades, obstakels, bruggen en dergelijke.

 

SEABOB RESCUE flinke verbetering

Ook werd de SEABOB RESCUE op zichzelf als flinke verbetering en nuttig hulpmiddel voor duikredding- en bergingsacties beoordeeld. Ondanks de slechte weersomstandigheden werd spontaan opgemerkt dat de eerder gewekte verwachtingen waren overtroffen!

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!