HONOR exposant op Maintenance NEXT – 18 -19 en 20 april 2023 Rotterdam Ahoy

Maintenance NEXT is het netwerkplatform voor industrieel onderhoud. De vakbeurs vindt plaats op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 april 2023. HONOR Safety & Consultancy staat op de beurs, u bent van harte welkom op stand 4.312 voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van specialistische veiligheidsoplossingen!

maintenanceNext-HONOR-2023

 

Netwerkplatform voor industrieel onderhoud

Maintenance NEXT, georganiseerd vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Het is dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers. Tijdens Maintenance NEXT wordt een afwisselend programma aangeboden gericht op het delen en inspireren van (nieuwe) kennis. De focus zal liggen op de belangrijkste thema’s in de sector: Smart industry, Sustainability, Asset performance management, Human factor and Safety. Op de beursvloer is er een fors theater aanwezig waar lezingen, keynote-speeches, pitches en paneldiscussies gegeven worden.

 

U bent van harte welkom op stand 4.312

HONOR Safety & Consultancy ontmoet u graag, u kunt ons vinden op stand nummer 4.307. In onze stand praten wij u graag bij over onze ontwikkelingen op het gebied van veilig werken. Bekijk hier het plattengrond.

 

Bespaar tijd aan de deur en registreer u vooraf

Een bezoek aan Maintenance NEXT 2023, van 18 tot en met 20 april in Rotterdam Ahoy, is kosteloos. Bespaar tijd aan de deur en registreer uw bezoek vooraf. Na het doorlopen van de registratie ontvangt u per e-mail uw digitale entreebewijs. Op vertoon van uw entreebewijs bij de ingang ontvangt u een persoonlijke bezoekersbadge. Registreer hier uw bezoek vooraf.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!