HONOR op de Offshore Energy – 10 en 11 oktober in de RAI

Offshore Energy 2017 is Europa’s toonaangevende offshore energie evenement. HONOR Safety & Consultancy staat op de beurs dinsdag 10 en woensdag 11 oktober, Hal 1 standnr. 1.218.

 

Offshore-energieprofessionals

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is uniek in het samenbrengen van de olie- en gas-, offshore wind- en maritieme energie-industrie. De ideale ontmoetingsplaats voor offshore-energieprofessionals om te netwerken, te bespreken en te leren over de toekomst van energie. Het evenement verwacht circa 650 branche gerelateerde bedrijven die hun producten en diensten zullen presenteren. Daarnaast is er een begeleidende conferentie die betrekking heeft op belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore industrie.
 

HONOR introduceert producten op Offshore Energy 2017

Naast de nieuwe Edelrid rope access, andere veiligheidsharnassen, lijnen en HONOR TwinSleeve davit introduceert HONOR Safety & Consultancy diverse nieuwe en evacuatie-, reddings- en afdaalsystemen.

 

Bezoek onze stand 1.218 (hal 1) op 10 en 11 oktober

Offshore Energy is een platform voor professionals, u kunt actuele ontwikkelingen in de industrie bespreken, up-to-date blijven en uw netwerk uitbreiden. Wij verwelkomen u graag op onze stand (1.218 – hal 1)

 

Meer informatie over de beurs

Op de website van Offshore Energy 2017

 

HONOR op de Offshore Energy – 10 & 11 oktober in de RAI

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!