HONOR partner Shutdowns & Turnarounds 6 februari

HONOR partner 19e editie Shutdowns & Turnarounds | 6 februari 2018
Hotel Carlton Oasis, Spijkenisse.

HONOR partner Shutdowns & Turnarounds 6 februari-link

 

Conferentie Shutdowns & Turnarounds

De conferentie-organisatie IIR schrijft dat het voorbereiden en uitvoeren van een Shutdown is een complexe taak is. Uitloop in de planning zorgt voor hoge proceskosten en vertraging in het halen van uw ambities. Een goed plan van aanpak, risicobeheersing en cost control zijn daarom onmisbaar, net als goede communicatie om alle werkzaamheden snel en op de juiste wijze te laten verlopen. Uw Shutdown efficiënt aanpakken en minder kosten maken? Tijdens hét enige event specifiek gericht op en voor de shutdown professionals in de Benelux komen de nieuwste trends en oplossingen voor Industrieel Shutdown Management aan bod.

 

Highlights

  • Best practices: hoor alles wat u nodig heeft over Cost Control, Contract Management en Planning
  • Praktijkcases over veiligheids & risicomanagement tijdens uw shutdown – n.a.v. calamiteiten en ervaringen uit de industrie
  • Communicatie, samenwerking en efficiënt shutdownmanagement: het kan beter!
  • Toekomstvisie: wat brengt de toekomst in het S&T vak als het gaat om innovatie en werknemers?

 

HONOR partner Shutdowns & Turnarounds 6 februari

HONOR onderscheidt zich door als specialistisch adviseur en fabrikant (veiligheidsoplossingen veilig betreden en redden uit besloten ruimten en werken op hoogte{verschillen}) een adequate analyse van de klantsituatie tot innovatieve, veilige, hoogwaardige oplossingen te komen, die zich kenmerken in gebruikersvriendelijkheid en ergonomie. Vanuit onze ambitie om optimale oplossingen op onze specialistische gebieden (valbeveiliging, redding & evacuatie en chemicaliënkleding) te realiseren is HONOR Safety & consultancy partner van de 19e editie van Shutdowns & Turnarounds.

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Veiligheid; daar investeer je in!